•  
  •  
  •  
  •  

Meest gestelde vragen

Hoe laat begint en eindigt de voorstelling?

Voor de tijden van de voorstellingen kunt u terecht bij onze theaterkalender.

Waar kan ik mijn kaartje kopen?

De kaartverkoop van de meeste voorstellingen lopen via www.eventim.nl maar de kaartverkoop van een aantal voorstellingen lopen via andere verkooppunten. Deze zijn per voorstelling te vinden in onze theaterkalender.

Hoeveel kost het parkeren en is er genoeg plek om te parkeren?


Het World Forum Theater beschikt over een eigen parkeergarage met voldoende plaatsen voor de gasten van het theater. De kosten van het parkeren zijn €3,75 per uur met een maximumtarief en dagkaart tarief van €14. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de Front Office van het World Forum en bij de betaalautomaten in de parkeergarage zelf.

Hoe zit het met invalide parkeerkaarten?

In de parkeergarage bevinden zich 11 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Hier kunt u parkeren wanneer u in het bezit bent van een invalidenkaart. U kunt bij de Front Office van het World Forum een gratis uitrijkaart voor de parkeergarage krijgen.

Hoe werkt het als ik een reservering wil maken voor het theater menu?

Als u een reservering wilt maken voor het theater menu kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 070 306 63 66 of via het e-mailadres restaurant@worldforum.nl. Het theater menu vindt plaats in het Pangea restaurant en hier kunt u zich vanaf 17.30 uur aanmelden, het diner zal circa 18.00 uur starten. Let op: niet voor iedere show is er een diner arrangement.

Hoe werkt het als ik een reservering wil maken voor het pauze-arrangement?

Als u een reservering wilt maken voor het pauze-arrangement kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 070 306 63 66 of via het e-mailadres restaurant@worldforum.nl. Het pauze-arrangement vindt plaats in de pauze van de voorstelling. U kunt de voucher voor uw pauze-arrangement voorafgaand aan de voorstelling komen ophalen bij de zwarte desk in de centrale hal. Let op: niet voor iedere show is er een pauze-arrangement.

Hoe kom ik met het openbaar vervoer bij het World Forum?

U kunt de trein nemen naar Den Haag Centraal Station. Vanaf hier kunt u tram 1 nemen bij de tramhalte Centraal Station – Schedeldoekshaven, u neemt deze tram in de richting van Scheveningen Noorderstrand. U kunt dan uitstappen bij de tramhalte World Forum, vanaf hier is het nog circa 5 minuten lopen naar het World Forum.

Ik loop met krukken/rollator/rolstoelgebruiker, kan ik zomaar de zaal binnen komen en wat doe ik dan met die krukken of rollator?

U kunt de zaal binnen komen met een rolstoel, krukken of een rollator. U kunt deze meenemen tot aan uw stoel en als u plaats heeft genomen wordt in samenspraak met een medewerker van het World Forum een goede en veilige plaats voor uw rolstoel, krukken of rollator gezocht. Voor de rolstoelplaatsen moet contact worden opgenomen met de desbetreffende kaartverkoper.

Ik ben mijn jas/tas/sjaal/kunstgebit etc. vergeten/verloren, hoe kan ik deze terug
krijgen?


U kunt contact met onze Front Office opnemen via het telefoonnummer: 070 306 63 66, wij kunnen u dan vertellen of uw verloren voorwerp gevonden is. Als uw verloren voorwerp niet gevonden is noteren wij uw gegevens en nemen wij contact met u op als het voorwerp alsnog gevonden wordt. Tevens kunt u een mail sturen naar front-office@worldforum.nl

Ik heb kaarten van Groupon/vouchers/ vakantieveilingen? Waar kan ik dan mijn kaartjes ophalen?

Als u de tickets heeft besteld via Groupon of vakantieveilingen krijgt u de tickets via deze organisatie op uw e-mail. In enkele gevallen kunnen de tickets voor u geprint worden via onze theaterkassa een uur voor aanvang van de voorstelling.

Waar kan ik in de buurt nog iets eten voor of na de voorstelling?

Da Enzo (Italiaans) Pastanini (Italiaans)                        Restaurant Walong (Chinees-Indisch)
Aert van der Goesstraat 43      Frederik Hendriklaan 79    Frederik Hendriklaan 286
2582 AJ Den Haag 2582 BV Den Haag 2582 BN Den Haag
070 354 1251 070 355 5990 070 355 2146


Naga Thai (Thaise keuken)   Restaurant Hudson (Amerikaans)  Brasserie Berlage (Brasserie)
Frederik Hendriklaan 264 Aert van der Goesstraat 21 President Kennedylaan 1
2582 BN Den Haag 2582 AH Den Haag 2517 JK Den Haag
070 355 8857 070 358 5330 070 338 7622

 

Lunchroom Tasty (Lunch)      Bagels & Beans (Lunch)
Frederik Hendriklaan 58 Aert van der Goesstraat 2
2582 BD Den Haag 2582 AK Den Haag
070 355 4040 070 306 1639