•  
  •  
  •  
  •  

Informatie

Cashless Theater

World Forum Theater hanteert pinnen als enige betaalmogelijkheid, wij zijn een cashless theater. Denkt u daaraan als u een bezoek brengt aan ons theater.


Bereikbaarheid/Parkeren

World Forum Theater heeft een eigen parkeergarage waar u een uitrijkaart voor 14,00 euro kunt kopen. U kunt hiermee de hele dag/avond parkeren. Ook zijn er tal van mogelijkheden met het openbaar vervoer om World Forum te bereiken. Onder het kopje bereikbaarheid is meer informatie te vinden over deze onderwerpen.


Mindervaliden

World Forum Theater is goed toegankelijk voor mindervaliden vanwege brede deuren en drempelloze overgangen. Er zijn liften naar de verschillende verdiepingen en op iedere verdieping bevindt zich een invalide toilet. Er zijn rolstoelplaatsen in de zaal beschikbaar (tijdig reserveren is gewenst, in de theaterkalender ziet u per voorstelling welk nummer u hiervoor kunt bellen).


Slechthorenden

De zaal is voorzien van een ringleiding voor slechthorenden. Indien u gebruik wenst te maken van deze ringleiding, zijn bij de receptie ontvangers beschikbaar.


Garderobe

World Forum Theater beschikt over een bemande garderobe, deze is geheel kosteloos te gebruiken. We adviseren u om gebruik te maken van deze bemade garderobe.


Rookbeleid

In World Forum geldt een algeheel rookverbod. Dit betekent concreet dat er in het pand en parkeergarage niet gerookt mag worden (tevens e-sigaretten en vaporizers). Voor gasten en bezoekers van World Forum is onder luifel bij de hoofdentree een rookruimte ingericht.