•  
  •  
  •  
  •  

Kaartverkoop

World Forum Theater beschikt niet over een eigen kassa. Het reserveren van kaarten gaat via onderstaande verkoopadressen. Check voor het juiste reserveeradres de gegevens vermeld bij de voorstellingen in de kalender. Vanaf twee uur voor aanvang van de voorstelling kunt u uw gereserveerde kaarten ophalen bij de kassa van het World Forum Theater. Op de avond zelf kunt u hier ook terecht voor last-minute kaartverkoop (dezelfde prijzen).

Eventim Tickets: 0900-1353 (€ 0,45 p/m) /www.eventim.nl
Ticketmaster: 0900-300 1250 (€ 0,45 p/m) /www.ticketmaster.nl
Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (€ 0,45 p/m) /www.ntk.nl

Weet waar je koopt!
Steeds vaker komt het voor dat er kaarten voor een voorstelling in het World Forum Theater worden aangeboden via derden, anders dan de door ons erkende (voor)verkoopadressen. Via Internet worden er soms entreekaarten aangeboden voor een meervoud van de werkelijke entreeprijs. Wij attenderen u op het feit dat de geldigheid van deze kaarten niet gegarandeerd is. Koop dus uw kaarten altijd via de officiële kanalen van het theater!

Eenmaal in het bezit van dergelijke kaarten, anders verkregen dan de door ons erkende (voor)verkoopadressen, is men niet gerechtigd tot verkrijging van restitutie van de toegangsprijs of enige andere vergoeding in geval van verlies of diefstal van zijn/haar toegangsbewijs. Indien de bezoeker om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor zijn/haar eigen rekening. Een dergelijk eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild. In deze gevallen vindt evenmin restitutie plaats.

Kijk op de website www.weetwaarjekoopt.nl voor meer informatie hierover.