•  
  •  
  •  
  •  

Awards

  C&IT Award 2014
In 2014 heeft het World Forum de Conference & Incentive Travel Award gewonnen in de categorie ‘Best Overseas Conference Venue’. Een vakkundige jury beoordeelt de best practices uit de nationale en internationale congres- en evenementen sector. Jaarlijks worden er 21 C&IT Awards uitgereikt, waaronder de award voor ‘Best Overseas Conference Venue’.
www.citawards.com
   
  The MICE Report Award 2013
In 2013 heeft het World Forum bij “The Annual MICE Report Awards” de award gewonnen voor “Best Conference Venue of Holland”. Het World Forum is gekozen door de lezers van het magazine MICE Report vanwege het onderscheidend vermogen op het gebied van service, voorzieningen en innovatie. De MICE Report Awards worden jaarlijks uitgereikt in de Meeting, Incentive and Business Travel industrie aan toonaangevende organisaties waarvan de producten en services de kwaliteit in de MICE branche weergeven.
www.themicereport.com
   
  Green Key
Sinds 2009 heeft World Forum het certificaat van de Gouden Green Key. De Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig willen zijn met milieuzorg.
www.greenkey.nl
   
  Het Erkende Congresbedrijf
Het World Forum is door Het Erkende Congresbedrijf onderscheiden met vijf vergaderhamers, de maximale score.
www.vergaderhamer.nl
   
  AIPC Quality Standard
In juni 2010 heeft het World Forum als eerste congrescentrum in de Benelux de gouden kwaliteitsstandaard van het AIPC behaald. De AIPC Quality Standards is een programma dat is ontwikkeld om in de internationale congres- en evenementenbranche de verschillende kwaliteitsaspecten van congrescentra te identificeren en evalueren.
www.aipc.org/quality.php