•  
  •  
  •  
  •  

Lidmaatschappen

Het World Forum is aangesloten bij de volgende nationale en internationale brancheorganisaties:

 

International Congress & Convention Association (ICCA)
ICCA vertegenwoordigt de belangrijkste bedrijven en organisaties op het gebied van transport, hosting en accommodatie van internationale evenementen en congressen.
www.iccaworld.com

 

 

International Association of Congress Centres (AIPC)
AIPC is de vereniging voor managers van professionele congres- en beurscentra wereldwijd. De AIPC bezit een unieke positie onder de verschillende organisaties die de meeting industrie vertegenwoordigen. Het is een internationale organisatie met vertegenwoordigers uit 49 landen.
www.aipc.org

 

 

Meeting Professionals International (MPI)
MPI is een non-profitorganisatie die wereldwijd het vak van congres- en evenementenorganisatie naar een hoger plan tilt. Met meer dan 24.000 leden wereldwijd, is MPI een toonaangevende vakvereniging in de meetingbranche.
www.mpiweb.org

 

 

HBAA
HBAA is de beroepsvereniging voor bedrijven die actief zijn op het gebied van hotelboekingen, appartementen en locaties. HBA's (Hotel Booking Agencies) zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van diensten en faciliteiten namens de klant voor accommodatie, congressen en evenementen in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. HBAA is de vereniging die ondersteuning biedt aan deze bedriijven en hotels en locaties waarmee zij samenwerken.
www.hbaa.org.uk

 

 

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication
CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is dé brancheorganisatie voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accomoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives.
www.clcvecta.nl

 

   
 

Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC)
Het NBTC is verantwoordelijk voor de marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Via het merk 'Holland' zet NBTC Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en congressen.
www.nbtc.nl

 

 

Den Haag Marketing
Den Haag Marketing is de overkoepelende marketing en promotie organisatie voor de stad Den Haag. Den Haag Marketing speelt een belangrijke rol in het (nationaal en internationaal) verkopen van Den Haag als bestemming voor zakelijke bezoekers en toeristen.
www.denhaagmarketing.com